Om mig

Ateljén & Filial Isåsen

Jag som driver Ateljen och Filial Isåsen heter Heléne Wikander. Min nuvarande assistent och kundmottagare heter Miele och är en Basset Fauve de Bretagne.

Jag har en 28-årig bakgrund inom flygledarbranschen, där jag även verkade som reservofficer i ca 10 år. Dessa utbildningar gav mig möjligheten att få jobba utomlands, och jag hade förmånen att under 2019 och 2020 få utbilda flygledare-elever i Prag. Både civila från flera olika länder, och för tjeckiska arméns räkning, militära. Jag sa upp mig som flygledare 2018, och har sedan dess jobbat heltid som Hundfrisör.

Bakgrund

Utbildning & certifikat

Min utbildning i trim och klipp är gjord hos min mentor Zoltan Sabo/Kennel Foxtans, med början 1999. Därefter har jag gått flera diplomerande specifika ras-kurser hos olika specialister. 2019 och 2020 letade jag efter produkter som ger en långvarig nytta och effekt på hundens päls, och hittade glädjande nog iv San Bernard hos Deedog.

Så efter utbildning 2020, blev jag Auktoriserad Hudbehandlare för iv San Bernard. Efter pandemins värsta härjningar, kunde jag 2022 äntligen åka till Florens/Italien och få mitt efterlängtade Certifikat.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

TIDSBOKNING

Ring och boka